Thursday, May 21, 2009

B* cetak 50,000 VCD DUN Perak

IPOH 19 Mei – B****** N*******(B*) Perak akan mencetak 50,000 keping video rakaman insiden kekecohan sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) pada 7 Mei lalu untuk diedarkan kepada orang ramai supaya dapat menyaksikan kejadian sebenar berlaku pada hari tersebut.

Ketua Pemuda MCA Perak, Datuk Dr. Mah Hang Soon berkata, rakaman video tersebut dibuat dalam tiga versi iaitu Bahasa Melayu, Bahasa Mandarin dan muzik video.

Beliau berkata, tujuan penerbitan video itu adalah bagi menjelaskan kepada orang ramai tentang perkara sebenar berlaku selepas pakatan pembangkang menyebarkan fitnah mengatakan BN yang memulakan insiden kekecohan itu.

‘‘Rakaman video yang diedarkan ini akan menunjukkan insiden sebenar berlaku pada hari kejadian.

‘‘Melalui video ini, kita boleh melihat dengan jelas perbuatan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) pembangkang memulakan provokasi dan sikap biadab seperti berdiri di atas kerusi, merampas dan memijak alat pembesar suara serta membaling buku peraturan tetap DUN,’’ katanya pada sidang akhbar di pejabatnya di Bangunan Perak di sini hari ini.


Locosan Write's :

Sedang melayari portal surat khabar online terjumpa lak tajuk berita bodoh nie.Haha.

Apa motif sebenar monyet2 nie nk wat benda nie??

Guna duit sape??

Membazir bukan??

Dengki btol monyet2 nie kt PR..

‘‘Melalui video ini, kita boleh melihat dengan jelas perbuatan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) pembangkang memulakan provokasi dan sikap biadab seperti berdiri di atas kerusi, merampas dan memijak alat pembesar suara serta membaling buku peraturan tetap DUN,’’

Memang btol pon kenyataan nie kn??

Parti B****** N******* nie la yg jd pembangkang kt PERAk skunk nie.

Bile pikir balik mcm bodoh la pulak monyet2 nie.

Nk sangat rakyat tgk kebodohan mereka 2..Hahahahahaha..

No comments: